dilluns, 27 de febrer del 2012

LA FALLA VIA DEL MATERAL GUANYA EL CONCURS DE PAELLES SUECA





La nova ubicació, al costat del Casal Multiusos, no va restar participació a una de les cites més multitudinàries del calendari faller de Sueca.

La comissió Via del Materal va aconseguir imposar-se a les 13 paelles restants amb 55 punts. Els seus integrants van rebre el premi de mans del regidor de Festes, Dimas Vázquez, que no va poder escapar del bany de cava amb el qual van obsequiar als presents per a celebrar el seu triomf.
El segon premi, entregat per la regidora d’Acció Social, Pilar Moncho, va ser per a la falla Sol i Tarongers, del Mareny de Barraquetes, amb 49 punts. El tercer, entregat pel regidor de Personal, Joan Baldoví, va ser per a la falla Sucro, amb 48 punts; i el quart, entregat pel vicepresident primer de la Junta Local Fallera, i organitzador del Concurs, va ser per a la falla del Mercat, amb 46 punts.
Pel que fa a la decoració, la falla Avinguda d’Espanya, amb 64 punts, va rebre el primer premi de mans del patrocinador del Concurs, l’empresa Sound Festival. El segon premi, entregat per la Fallera Major de Sueca, Rebeca Rubio, va ser per a la falla Sucro, amb 60 punts. El tercer premi, entregat pel regidor d’Urbanisme, Enrique Vidal, va ser per a la falla Xúquer, amb 59 punts. I el quart, entregat pel gerent de l’empresa ALDISA, proveïdora i col·laboradora del Concurs, Jesús Campillo, va ser per a la falla Bernat Alinyo, amb 57 punts.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada