dijous, 9 de febrer del 2012

Els regatistes del Club Naútic de Cullera guanyen l´ Open Bahía d´Altea de Vela

Marc Jovaní i Rocío Piris
Amb una participació de quasi 100 regatistes es disputà els passats dissabte i diumenge 28 i 29 de gener, en aigues d´Altea, el Open Bahía de Altea de Vela lleugera i Catamarà.
La meteorologia va condicionar el nombre de proves, però no la vistositat de la competició que era puntuable per al circuit autonòmic de las classes: Làser, Flying Dutchman y Catamará.

En la clase Catamarà, amb dos proves disputades, guanyava l´equip de Marc Jovani i Rocío Piris, del CN Cullera que sumà 3 punts, en segon lloc quedava l´equip de la Universitat Politècnica de València de Juan Antonio Llabrés i Ana Tomás i completà el podi l´equip de Serafín Sanz i Noelie Colecha, del RCN Gandia amb 11 punts.

Les proves començaren passades les 12 del migdia del dissabte 28 de gener, amb un vent que bufà amb força al llarg de tot el matí amb ratxes que arribaren fins als 23 nusos d´intensitat.

El primer dia es disputaren tres proves per als làser, dos per a catamarans i una prova per a la clase FD. El dia va ser molt dur per a tots els participants. Durant tot el dia amenaçava la pluja i la sensació tèrmica estava per davall de 4º.

El diumenge la flota eixia a l´aigua i després de diversos intents per part del comité de regates no es va poder finalitzar cap prova. El vent era molt inestable tant en intensitat com en direcció.

La flota donà un gran espectacle en la badia d´Altea on estaven les 93 embarcacions particiants a més dels mitjans tècnics i entrenadors dels clubs participants

l´Open Bahía de Altea inaugurava així l´any amb les classes Làser 4.7, Làser Radial, Làser Estàndard, Flying Dutchman y Catamarà.
Al tractar-se d´un campionat obert, va permetre la participació de regatistes d´altres comunitats, com la madrilenya, tot i que sols puntuaven els que comptaven amb llicència de la Federació de Vela de la Comunitat Valènciana que podien sumar punts al rànquing autonòmic en les sues respectives classes.

Classificacions:

Classificació Catamarà

1.- Marc Jovani i Rocío Piris- CN Cullera - 3p
2.- Juan Antonio Llabrés y Ana Tomás- CV UPV - 3p
3.- Serafín Sanz i Noelie Colecha -RCN Gandía- 11p

Classificació Flying Dutchman

1.- Ginés Romero i Álvaro Moreno- CN Altea - 1p
2.- Angel Pérez i Javier Cayuela -CN Altea- 2p
3.- Pablo Geras i José Luís Ruiz - CN Campello- 3p

Classificació Láser 4.7

1.- Unai Peraita - RCN Torrevieja- 6 puntos
2.- Diego Peirats - RCN Torrevieja - 7p
3.- Antonio de Bejar -RCR Alicante – 22p
1ª Fémina: Eva Gil - RCN València

Classificació Làser Radial

1.- Orión García -CN Altea -6 punts
2.- Alberto Prado – FMV -10 p
3.- Héctor Domínguez -RCR Alicante -14p
1ª Féminas: Gabriela Feble -CN Alicante Costa Blanca

Classificació Làser Estàndard

1.- Michel Majón - CN Altea - 3p
2.- Javier Muñoz - RCN Valencia - 9p
2.- Luís Candela - RCR Alicante- 10p

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada