dimecres, 29 de febrer del 2012

AHIR ES VAN INAUGURAR LES VIII JORNADES DE LECTURA I DIS-CAPACITAT D´ALZIRA

La Casa de la Cultura d´Alzira va acollir, ahir dimarts 28 de febrer, la inauguració de les VIII Jornades de Lectura i dis-CAPACITAT. La inaguració va estar a càrrec de la regidora d’Educació, Anabel Juárez, el director de la Fundació Bromera, Josep Antoni Fluixá i la presidenta de l’Associació Comarcal Prodiscapacitats PROSUB- Alzira, Isi Arroyo.
La regidora d’Educació, Anabel Juárez, va agrair “a totes les persones que fan possible  aquestes jornades en què l’Ajuntament d’Alzira continuarà col·laborant com fins ara. És una bona manera que tots els escolars de la localitat entenguen el que significa la discapacitat amb treballs educatius en l’aula”.
Tot seguit, va tindre lloc una tertúlia i debat entorn del llibre “Pensament lliure per a persones amb discapacitat intel·lectual”. En què també va participar l’autor del llibre, José María Sánchez.
Les jornades continuen aquesta vesprada a les 18 hores amb la comunicació de les experiències educatives “Experiències plurilingües per a treballar amb l’alumnat de NEE: Shakespearience i l’últim viatge de Tirant lo Blanc”, de María Carbonell i Miriam Sebastián, premiades en les edicions XII i XIII d’Innovació Educativa dins de la categoria d’Educació Especial. A les 19 hores, es representarà l’obra de teatre “Les Quatre estacions de Vivaldi” pels grups de taller infantil i juvenil de l’associació PROSUB- Alzira, dirigida per M. Carmen Rius.
Com a colofó a les jornades, a les 19:30 hores, s’entregaran els premis del X Concurs de Contes sobre discapacitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada