dijous, 25 d’octubre del 2012

EL FONS VALENCIÀ PER LA SOLIDARITAT REBRÁ ELS BENEFICIS DE LA VENDA DE LES TARGETES NADALENQUES D´ALMUSSAFES


La quinzena edició del Concurs de Targetes de Nadal Vila d'Almussafes, convocat per l'Ajuntament, ha aglutinat de nou nombrosos participants en les categories infantil i adulta, mentre que s'ha quedat deserta en aquesta ocasió la juvenil. Com cada any, els deu treballs premiats en el certamen ja s'han seleccionat per a la seua impressió en lots que es posaran a la venda a principis de desembre en els edificis públics.
El passat dia 16, va concloure l'exposició del XV Concurs de Targetes Nadalenques d'Almussafes, així com la votació popular que els veïns i veïnes han assignat a cada un dels dibuixos. Tal com establien les bases del concurs, el jurat de la convocatòria del certamen, presidit pel regidor de Joventut, Carles Grancha, es va reunir dilluns dia 17 al Centre d'Informació Juvenil per a fallar el resultat. En aquesta nova edició, s'han comptabilitzat al voltant d'un centenar de vots que han proclamat guanyadors als xiquets Edurne López, Elsa López, Santiago Caparrós, Alejandro Porras, Marta Andreu, Javier Abarca i David Beltrán en la categoria infantil. Així mateix, els treballs presentats per Elsa Sanfélix, Dario Perpiñá i Darina Volodskikh han obtingut el reconeixement en la categoria adulta.
Amb la desena de dissenys realitzats pels participants que han aconseguit el major suport ciutadà, el consistori es prepara per a editar centenars de lots de targetes nadalenques que podran ser adquirides pels veïns d'Almussafes a partir del pròxim mes de desembre. A més, i com en les anteriors edicions, el consistori municipal felicitarà el Nadal 2012 amb les targetes guanyadores del certamen.
L'entrega dels regals didàctics als vencedors del certamen municipal, convocat des de la Regidoria de Joventut de l'ajuntament amb el lema ”Almussafes ajuda a les persones necessitades”, així com el sorteig de material entre tots els participants, se celebrarà el pròxim 14 de novembre, a les 19 hores en el Centre d'Informació Juvenil.
Continuant amb la iniciativa social de potenciar al màxim la solidaritat ciutadana, el consistori destinarà els beneficis obtinguts per la venda de les targetes de Nadal al Fons Valencià per la Solidaritat, organització no governamental amb la que l'ajuntament col·labora anualment a través del finançament de projectes de desenrotllament en els països més necessitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada