dilluns, 11 de juny del 2012

ÈXIT D’ASSISTÈNCIA EN EL “OVERBOOKING” DE SOM I ESTEM


                                                                                                                          Foto: Victor Izquierdo


El Centre Cultural Enric Valor de Benifaió va acollir dissabte passat una obra teatral combinada amb espectacle i interacció amb el públic davall el nom “Overbooking”.

Els actors van ser els mateixos membres de l’associació de discapacitats físics i psíquics de Benifaió SOM I ESTEM i una vegada més van demostrar les excel·lents taules sobre l’escenari i la il·lusió d’emprendre un nou projecte cultural per a recaptar fons destinats a aquesta entitat benèfica.
El públic, convertit en passatgers per un moment, va assistir de forma massiva a la cita i va  gaudir des del primer moment ja en l’antesala del centre cultural de l’espectacle.
El centre cultural es va convertir en la sala d’espera d’un aeroport on s’esperava l’avió amb destinació a Las Vegas on els jóvens de SOM I ESTEM esperaven triomfar en el món del cine. Encara que l’avió no va poder desapegar per “overbooking” van succeir multitud de situacions divertides on els actors es van convertir en futurs inesperats professionals de l’aviació. Un espectacle que, a més, va destacar per un ple total i per la gran quantitat d’aplaudiments per als actors i organitzadors de l’esdeveniment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada