divendres, 25 de novembre del 2011

Alginet podria canviar de govern aquest dissabte.


El quatripartit format per Bloc, PSPV, SdA i IdEA pot alçar-se amb el govern d’Alginet si prospera la moció de censura que es debatrà aquest dissabte 26 de novembre al ple de l’Ajuntament, i que donaria l’alcaldia al regidor del Bloc Jesús Boluda.

El quatripartit presentant la moció de censura
Sis mesos ha durat el govern del PP en aquest municipi de la Ribera presidit pel popular Enrique Girona que estava governant en minoria, cosa que es veia venir ja que des del passat més de maig l’oposició formada pels 9 regidors dels partits d’esquerres havien mostrat les seues intencions d’arribar a un pacte d’esquerres com ja ho havien intentat fer en el mes de juny.
“Hem decidit presentar la moció de censura a causa de la greu situació per la qual travess Alginet i la manca de direcció que mostra l’actual equip de govern. La nostra intenció és arribar al final de la legislatura amb un pacte ferm que permeta governar el poble amb responsabilitat”, han assenyalat des del quatripartit.

Aquesta serà la primera moció de censura de la democràcia a Alginet i la segona a la Comunitat Valenciana.
El regidor Jesús Boluda del Bloc serà el nou alcande d’Alginet i regidor de Cultura i Educació, Antonio Lozano del PSPV ocuparà el càrrec de tinent d’alcalde i la regidoria d’Agricultura, Pepe Alemany de Socialites d’Alginet (SdA) seria el regidor d’Urbanisme i segon tinent d’alcalde i Carles Bayarri de Iniciativa d’Esquerres d’Alginet (IdEA) dirigiria Hisenda, si  s’aprova definitivament la moció de censura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada