dijous, 27 de juny de 2013

CARCAIXENT M’AGRADA PORTA L’HUMORISTA EUGENI ALEMANY AL TEATRE DON ENRIQUE DE CARCAIXENT


L’humorista Eugeni Alemany representarà el seu espectacle “T’ho dic sense acritud”, el divendres, 28 de juny, a partir de les 22.30 hores al Teatre Don Enrique de Carcaixent.

T’ho dic sense acritud” és un espectacle còmic, escrit i protagonitzat per l’humorista i presentador de televisió, Eugeni Alemany. Un show que, sota l’aparença d’un monòleg, juga amb la improvisació i la irreverència teatral del cabaret, la interacció amb el públic i el ritme frenètic, característics dels programes de televisió en directe.
Un espectacle àcid i divertit en què el còmic, amb l’excusa de repassar algunes de les experiències més delirants de la seua vida, acaba teixint una gran sàtira sobre la crisi, la societat i els mitjans de comunicació actuals.

Eugeni Alemany és natural de Sueca. Llicenciat en Filologia. Inicià el seua trajectòria professional com a guionista en els programes "En casa con Bárbara" i "Queda´t amb mi" (Canal 9). En 2003 va debutar com a reporter en el magazine "A la fresca". Com a guionista i presentador ha participat en el programa de cine "Sense filtre" (Punt 2), en el late night "El típic programa" (Canal 9) i "Nos pierde la fama" (Cuatro). Des d’octubre de 2006 fins a gener de 2008 va treballar en Telecinco com a reporter del programa "Caiga quien Caiga". I darrerament ha conduit el programa d’entreteniment i divulgació “Trau la llengua” (Canal 9).
Amb esta activitat es tanca un nou curs de l’associació Carcaixent M'agrada, en el qual hem gaudit d'activitats com la visita a l'assut d'Antella, l'exposició dels horts de tarongers de València, la visita a Xàtiva i l'actuació de Pep Gimeno Botifarra, entre altres.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada