dijous, 24 d’octubre del 2013

L’ASSOCIACIÓ CULTURAL DE CULLERA K-LIDOSCOPI ATORGA ENGUANY EL “K-LIDOSCOPI D’OR” AL JUTGE CULLERENC JOAQUIM BOSCH


K-lidoscopi atorga cada any este guardó a algun ciutadà de la localitat per la seua trajectòria i aportació cultural.

 l’Associació cultural K-Lidoscopi atorgarà divendres que ve el seu "K-lidoscopi d'Or" al jutge i exregidor de l’Ajuntament de Cullera Joaquim Bosch.
Este és el tercer guardó que l’associació cultural de Cullera atorga des de la seua creació fa tres anys.
L’associació cultural de Cullera s’ha convertit des de la seua creació en un dels referents culturals de la localitat. Des de la seua aparició K-lidoscopi ha dut a terme diferents activitats enfocades a dinamitzar l’activitat cultural del municipi organitzant exposicions itinerants, conferències, tallers, el festival de curtmetratges k- lidoscopi, que enguany celebrarà la seua tercera edició, i ha aconseguit exhibir els millors curtmetratges del panorama nacional, alguns d’ells premiats en les passades edicions dels premis Goya.

Després del seu pas per l’Ajuntament de Cullera Joaquim Bosvh ha desenvolupat la seua activitat professional als jutjats de Barcelona, Dénia, Vinaròs i Massamagrell. En l’actualitat és jutge del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 1 de Moncada.
Bosch va ser va ser nomenat en 2012 Portaveu de Jutges per a la Democràcia.

l’Associaciò Kalidoscopi ha iniciat les seues propostes culturals de 2013/14 amb la inauguració en la sala multiusos del mercat municipal de l’exposició “A la vora del Xúquer” en la que s’exiben, fins al pròxim 27 d’octubre, els treballs realitzats durant un any pels membres del Centre Ocupacional Mare de Déu del Castell.
Entre les propostes culturals per a l’any 2014 cal destacar l’exposició itinerant multidisciplinària, amb el tema “incertesa”, que recorrerà les localitats de Sueca i Cullera i l’edició del III festival de curtmetratges k-lidoscopi 2014 que ja està calfant motors.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada