dimarts, 17 de setembre del 2013

EL CASTELL DE CULLERA AUGMENTA UN 23% EL NÚMERO DE VISITES


S’incrementa notablement els turistes Russos i de la resta de països de l’est.
 El Castell de Cullera, així com la resta del patrimoni municipal ha demostrat ser un recurs importantíssim per al turisme. L’ajuntament, al llarg dels anys, ha aconseguit restaurar la pràctica totalitat del patrimoni cultural d’este municipi turístic de la Ribera.
Segons fonts municipals, enguany la campanya estival ha tingut un balanç molt positiu estant tots els hotels amb una ocupació entre el 70 i el 90 %, arribant a una major quantitat de pernoctacions en el pont d’agost.

Les visites al Castell entre maig i agost han sigut de 12.913 persones, augmentant en un 23% respecte a l’any anterior. A estes visites cal afegir els assistents a les diferents activitats nocturnes realitzades en el castell, com teatre, musicals, representacions històriques, concerts, etc. que han representat prop de 7.000 persones més.
Entre els turistes nacionals els més nombrosos han sigut de la Comunitat Valenciana, Madrid i Castella la Manxa. Mentres que d’altres països, destaquen Francesos i Anglesos, observant-se un important augment de turistes Russos i de països de l’est.
El Regidor de Turisme i Patrimoni, Manuel López, considera que la simbiosi entre l’oferta tradicional de sol i platja, i la cultural i patrimonial, són una opció molt favorable per a Cullera, ja que disposa d’eixa riquesa i pot oferir-la a tots els visitants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada