dilluns, 20 de maig del 2013

OBERT EL TERMINI D’AJUDES EXTRAORDINÀRIES A l’ESTUDI D’ALZIRA


El termini finalitza el 17 de juny

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria d’Educació, ha obert el termini de les Ajudes Extraordinàries a l’Estudi 2012 2013-. El termini finalitza el dilluns, 17 de juny.
L’objecte d’estes convocatòries és la concessió d’ajudes de caràcter extraordinari, per a l’exercici d’activitats formatives que es vagen a realitzar durant els mesos d’estiu (juliol i agost) per a jóvens residents a Alzira menors de 30 anys, amb insuficiència de mitjans econòmics per a poder realitzar l’activitat proposada. També es tindrà en compte l’especial capacitat o rendiment del demandant en relació a la matèria que es tracte i l’interés del projecte formatiu presentat.
La regidora d’Educació, Anabel Juárez, ha animat els jóvens a participar d’estes ajudes i que presenten les seues sol·licituds. “Són ajudes destinades als jóvens amb inquietuds d’Alzira que volen aprofitar els mesos estivals per a complementar la seua formació. Qualsevol ajuda econòmica és important i més quan van destinades a activitats complementàries i que són importants per a la formació dels més jóvens de la localitat”.
Per a més informació poden acudir al departament d’Educació, carrer rambla s/n o cridar al telèfon 96 245 92 50.
Les bases, així com les instàncies model, es poden consultar en www.alzira.es, en l’apartat d’Educació, en Beques i Ajudes.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada