dimarts, 17 de setembre del 2013

espaijove.és UNA WEB PER ALS JÓVENS D´ALGEMESÍ


 L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria de Joventut, ha posat en marxa un portal web específic per als jóvens d’Algemesí, espaijove.és. Així, amb l’inici de les classes, des de l’Ajuntament s’ha volgut llançar esta nova ferramenta informativa que pretén ser la referència per a la busca de qualsevol recurs que puguen necessitar els jóvens per al seu dia a dia.
El nou portal web dels jóvens d’Algemesí oferix un disseny intuïtiu, amb una pantalla d’inici on es ressalten les últimes novetats incorporades. La web s’ha estructurat en cinc grans apartats. En l’apartat Espai per a Joves, s’informa els usuaris sobre l’Espai Jove físic, ubicat en el carrer Les Escoles i que oferix diversos servicis, a més de ser punt d’informació i assessorament. L’Espai d’Associacions està pensat per a centralitzar tota la informació relativa a la promoció de l’associacionisme juvenil entre els jóvens de la ciutat.

L’apartat Espai de Cursos i Activitats arreplega tota l’activitat que s’oferta als jóvens des de l’Ajuntament, on podran consultar els processos oberts i accedir a tota la informació d’interés. En l’apartat Espai de Concursos els usuaris tenen tots els concursos a què es poden apuntar.
l’Espai de Recursos oferix als jóvens una selecció temàtica d’informacions útils per als jóvens. En este apartat es podran trobar les novetats que afecten els jóvens en matèries tan diverses com Ocupació, Emancipació, Educació, Formació, Esports, Salut, Cultura, Voluntariat i Europa. A més el portal web oferix un formulari telemàtic per a poder contactar directament amb els responsables tècnics de Joventut o sol·licitar reunions amb el regidor de Joventut.
Esta nova ferramenta s’emmarca en una estratègia per acostar l’administració al públic més jove, on l’Ajuntament està fent importants esforços per exemple amb la posada en marxa de la pàgina en Facebook de l’Espai Jove Algemesí, promovent l’ús de l’Oficina Virtual Municipal o posant en marxa el Twitter municipal @algemesí_net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada