dimecres, 12 de juny del 2013

EL PSPV DE LA RIBERA EXIGIX FABRA QUE REBA ALS ALCALDES I REGIDORS DE LA COMARCA


 El secretari d’organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, informa que alcaldes i regidors de la Ribera s’han desplaçat a València i acompanyats pel portaveu en les Corts Valencianes, Antonio Torres i el diputat Autonòmic Paco Signes, han tornat a sol·licitar una entrevista amb el president dels valencians ja que han passat més de dos mesos sense rebre cap resposta.
Pascual afirma que El Govern Valencià està sent molt insensible davant de la problemàtica que estan patint els ciutadans de la Ribera, que des de fa més de quinze anys no beuen aigua de qualitat.

Segons Pascual l’actitud del President Fabra “és una actitud covard i molt poc democràtica, a més consent que els ciutadans de la Ribera consumisquen aigua amb herbicides que és el mateix que consentir que beguem aigua enverinada. Com ho va afirmar un Diputat del PP en les Corts Valencianes fa poc de temps quan va dir que els votants del PP s’enverinaven molt a gust”.
El responsable socialista considera que el PP de la Ribera i el del Govern Valencià estan demostrant, amb la seua actitud, que no els importa la salut dels seus veïns perquè l’aigua que ix de les aixetes de moltes poblacions d’esta comarca supera el límit permés de nitrats.
Pascual afirma que diversos estudis han avaluat l’associació entre exposició a nitrat a través de l’aigua i diversos tipus de càncer: estómac, bufeta, renyó, pròstata, “i pareix que això al PP no li interessa”.
Segons Pascual El Govern Valencià ha de complir les normes i donar tota la informació per a poder comparar les dades de la Ribera, amb els d’altres zones on no consumisquen aigua amb nitrats, per a esbrinar si realment ací en esta comarca el nombre de malalts de càncer és major que el d’altres zones.
El dirigent socialista anuncia que des de la Ribera continuaran exigint respostes als responsables del Govern Valencià i especialment al seu President, a qui insten que reba als alcaldes i regidors. “Els ciutadans han de beure aigua de qualitat sense cap cost addicional. Estes reivindicacions són les que ha d’assumir el Govern de Fabra i el PP”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada