dimecres, 7 d’agost del 2013

L’OMIC D’ALGEMESÍ ORGNIZA EL PRIMER TALLER DE RECICLAGE PER A XIQUETS


Prop de 30 xiquets de l’Escola d’Estiu participen en el taller

 L’Ajuntament d’Algemesí, a través de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), ha organitzat el primer taller de reciclatge per a xiquets dins de l’Escola d’Estiu.
Prop de 30 xiquets, amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys, han aprés a reutilitzar i reciclar en les distintes activitats que el consistori ha organitzat per a ells en el col·legi Blasco Ibáñez. Als més xicotets se’ls ha preparat un conte ludicoexplicatiu i un taller per a aprendre a diferenciar els colors dels contenidors on tirar els residus, i comprendre la importància de reciclar el nostre fem. De fet, han pogut practicar allò que s’ha aprés en un panell participatiu amb adhesius.

Per als més majors, el personal del departament ha preparat una xarrada explicativa sobre què és l’oficina i la forma correcta de fer ús d’ella com a ciutadans, així com una activitat plàstica en què han convertit unes quantes botelles de plàstic d’aigua en un divertit joc de birles per a la platja.
Totes les activitats realitzades busquen conscienciar els xiquets de la importància de separar residus, reciclar i reutilitzar com la base d’un consum responsable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada