dimecres, 7 d’agost del 2013

L´AJUNTAMENT D´ALZIRA APROVA EL PLA DE FOMENT D’OCUPACIÓ “ALZIRA SOCIAL” PER A LA REHABILITACIÓ DE VIVENDES


El termini per a presentar sol·licituds serà del 2 al 16 de setembre de 2013

La Junta de Govern Local ha aprovat el pla “ALZIRA SOCIAL”, una nova iniciativa que afavorix la contractació de persones desocupades de la localitat.
El programa denominat PLA DE FOMENT D’OCUPACIÓ 2013 “ALZIRA SOCIAL” PER A LA REHABILITACIÓ DE VIVENDES A ALZIRA té com a objectiu principal contribuir que les persones desocupades, o amb especials dificultats d’ocupació, professionals del sector de la construcció, puguen accedir a un lloc de treball eventual en l’Administració local.

Les bases ja estan publicades en www.idea-alzira.com on es poden comprovar els requisits, tant formatius com d’experiència laboral. L’ajuntament, exercint una funció social bolcada a atenuar la desocupació dels ciutadans, segons adquirix la titularitat de les vivendes deteriorades i deshabitades del municipi, procedix a la contractació de persones amb problemes d’ocupació en una branca molt ressentida com és la construcció, amb l’objectiu últim d’habilitar-les per al futur gaudi de famílies amb especials dificultats també del municipi.
Les sol·licituds es tramitaran des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, a través de l’Agència de Desenvolupament Local “IDEA” i es presentaran en l’imprés normalitzat de sol·licitud, el qual estarà disponible en la pròpia Agència, en www.idea-alzira.com o www.alzira.es, Portal de la Ciutadania, apartat “Ocupació i Formació”.
El termini per a presentar sol·licituds serà del 2 al 16 de setembre de 2013, ambdós inclosos, les sol·licituds es presentaran preferentment en el Registre Municipal i hauran d’acompanyar-se els justificants dels requisits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada