dimecres, 7 d’agost del 2013

L’AJUNTAMENT D’ALGEMESÍ I LA FUNDACIÓ CAIXA MÚRCIA DESTINEN 2000 EUROS A ENTITATS SOCIALS


 L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha firmat un conveni amb Caixa Múrcia per a destinar 2.000 euros a obra social en la ciutat.
Les entitats socials beneficiàries d’esta nova col·laboració entre ambdós institucions són l’Associació de Discapacitats d’Algemesí (Adisalge) i el Centre ‘Amics de la Providència’. Ambdós entidadades realitzen una important labor social, la primera formant i oferint activitats d’oci a persones amb discapacitat, i l’última oferint classes de repàs a xiquets que es troben en una situació desfavorida, als que també oferix berenar/sopar amb l’objectiu de garantir una bona alimentació infantil.

A l’acte han assistit l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, el regidor de Benestar Social, Adrián Palmero, la directora d’oficina de Caixa Múrcia a Algemesí, Ana Sellés, i la regidor d’Hisenda, Infodona, Tercera Edat i responsable del Centre de la Providència, Vicenta Castell.
L’alcalde d’Algemesí ha recordat que “una vegada més la col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundació és crucial per a ajudar amb diners de l’obra social a entitats i associacions de la localitat”. Tal és el cas de la furgoneta adaptada per a transportar malalts d’Alzheimer que actualment encara seguix en funcionament i l’ambulància per a l’ús de Creu Roja que va ser possible amb una inversió de 50.000 euros de la Fundació Caixa Múrcia i altres 31.000 euros de l’Ajuntament d’Algemesí.
Per a la directora de l’oficina de Caixa Múrcia a Algemesí, ara més que mai en els temps de crisi “és necessari l’esforç i la col·laboració de tots per a minimitzar els impactes de la crisi i brindar el suport de la nostra entitat perquè les associacions puguen dur a terme la seua labor”, conclou Ana Sellés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada