dilluns, 12 d’agost de 2013

L´AJUNTAMENT DE SUECA RESTAURA EL PARC INFANTIL DEL BARRI DE LA CANAL La Regidoria de Servicis Municipals es troba realitzant treballs de condicionament i reforma en la zona de jocs infantils situada en el carrer Dr. Antonio Ceba, en el barri de la Canal. “Estem duent a terme una actuació integral en un espai de Sueca que es trobava molt deteriorat”, explica la regidora de Servicis Municipals, Pilar Moncho. Principalment, els treballs que s’estan realitzant consistixen en el reenjardinament de la zona infantil, en la instal·lació de sòl de seguretat i en la reposició de jocs.

Així mateix, en els treballs de jardineria s’han replantat els arbustos de flor perenne amb buguenvíl·lies i lantanes així com les jardineres situades al voltant del parc i s’han podat els arbres i les tanques. “A més hem instal·lat un sistema de reg per goteig automatitzat per a estalviar aigua i optimitzar els recursos humans. Amb estes actuacions pretenem millorar l’estètica del parc i donar-li un aspecte més ampli”, afig Moncho.
Entre les actuacions de condicionament s’ha substituït l’arenera per un sòl de seguretat; s’han substituït els dos jocs que hi havia per una engrunsadora, un tobogan i dos molls; s’ha pintat al voltant del parc i el mur que ho rodeja i s’han afegit en el sòl dos jocs tradicionals, el sambori i el tres en ratlla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada