dilluns, 12 d’agost del 2013

BENIFAIÓ OBRI LES FESTES PATRONALS AMB MÚSICA DANSA I ESPORT



 Benifaió ha inaugurat de forma oficial les seues festes patronals. Divendres passat l’Associació Amics de la Música de Benifaió va oferir davant d’un nombrós públic un concert en la Plaça Major amb la veu d’Antonio Raspós. Cançons com “Cartes Grogues” del recordat Nino Bravo van ser alguna de les peces del repertori.

La venda de tiquets oferix dades importants en quant a la participació de veïns en les festes 2013. Més de 1.000 jubilats i pensionistes assistiran esta nit al sopar en honor dels majors de la localitat. El sopar de festes del dimecres 14 d’agost puja en participació, en total més de 1.200 veïns (300 més que el passat any). El mateix ocorre amb la Nit de les Paelles amb revetla inclosa prevista per al dijous 15, prop de 900 veïns té ja la seua entrada (400 assistents més que en les festes del 2012).
Davant d’estes xifres, la regidor de festes Maribel Sabater ha destacat que després d’un treball intens “veiem una recompensa gratificant amb una participació tan elevada”.
El dissabte les festes van tindre a més tres cites importants. L’esport amb el II Campionat de Basquet 3x3 organitzat per la Falla Sant Josep i patrocinat per l’empresa Roquette. Ja a la nit la Trobada de Danses Valencianes organitzat per la Falla La Verge amb el patrocini de Roquette va concentrar a centenars de veïns i desenes de participants en la Plaça Major de la localitat.
Després de les danses va tindre lloc el Concert de Festes a càrrec de la Societat Artística Musical de Benifaió en el pati del col·legi Santa Bárbara on van actuar les veus de sopranos i parelles de balls professionals al compàs de la música en directe.
La festa continua a Benifaió fins al pròxim dia 22. Ara per davant quatre nits de sopars a l’aire lliure. Hui dilluns en Homenatge als Majors, demà dimarts sopar contra el càncer, el dimecres el participatiu Sopar de Festes i el dijous 15 la Nit de les Paelles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada