dijous, 6 de setembre de 2012

ALMUSSAFES ADEQUA LES SEUES QUATRE PISTES DE BÀSQUET A LA NOVA NORMATIVA DE LA FIBA


El consistori municipal sufraga els treballs de renovació de les pistes de joc.
Després de dos temporades esportives de transició, les noves normes de la Federació Internacional de Bàsquet s'han d'aplicar enguany

Des de finals de la passada setmana, diversos operaris estan adaptant les quatre pistes de bàsquet del pavelló poliesportiu d'Almussafes als canvis en el reglament oficial de la FIBA, que s'han anat aplicant escalonadament des de l'any 2010. Finalitzades les dos temporades de transició des de la seua entrada en vigor permeses per la Federació Internacional, l'ajuntament ja ha emprés els treballs de delimitació i nou ajust de les línies de dins i fora de la pista de joc per a acollir els campionats oficials durant la present temporada 2012-2013, tal com establix la nova normativa.
La Comissió Tècnica de FIBA va establir la data de l'1 d'octubre d'enguany 2012 - conclosos els Jocs Olímpics de Londres - com la idònia per a l'entrada en vigor dels últims canvis aplicats al reglament del bàsquet per a les competicions de nivell mitjà / Nivell 2. Atés que les quatres pistes de joc amb les quals compta el pavelló poliesportiu d'Almussafes s'inclouen en aquest apartat, el consistori municipal està executant les actuacions de reajustament de les línies de tirs lliures i zones restringides, de la distància de la línia de tres punts fins a la cistella, del semicercle de no càrrega i del servei de banda lateral.
En els pròxims dies conclouran els esmentats treballs d'adaptació a la nova normativa de la Federació Internacional de Bàsquet, amb la que l'organisme pretén igualar les regles oficials amb la NBA, oferint pistes internacionals molt semblants a les existents en la lliga nord-americana.
Encara que no es tracta del millor moment per a realitzar una inversió en este sentit, les administracions locals hem de complir amb els nous preceptes establits i disposar d'un espai de joc que ens permeta continuar oferint les nostres instal·lacions esportives en encontres de referència”, argumenta el regidor d'Esports, Carles Grancha.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada