dilluns, 12 d’agost del 2013

ALZIRA SOL·LICITA UNA REUNIÓ URGENT AMB LES CONSELLERIES PER A COMBATRE LA MOSCA NEGRA I EL MOSQUIT TIGRE


S’ha convocat una reunió amb tots els Alcaldes dels pobles afectats de la Ribera Alta

 L’Ajuntamen´d’Alzira, des de la regidoria d’Agricultura i Medi Ambient com a conseqüència de les grans molèsties que la Mosca Negra i el Mosquit Tigre estan ocasionant en els veïns del municipi i de tota la comarca, ha posat en marxa una sèrie d’iniciatives per a combatre-les.
L’ajuntament d’Alzira ha realitzat una convocatòria urgent amb els alcaldes i regidors dels municipis que s’estan veient afectats per estos insectes i ha traslladat a les Conselleries la necessitat de realitzar una actuació en tota la comarca.

El regidor de Medi Ambient, Agricultura i Urbanisme, Enrique Montalvá, ha convocat en una reunió a tots els alcaldes o representants de les àrees de Sanitat, Agricultura o Medi Ambient dels municipis de la Comarca que s’estan veient greument afectats per la proliferació d’estos insectes en les zones humides de la Ribera Alta.
Igualment està previst triar una comissió que representarà a tots els municipis en les futures reunions amb les Conselleries, amb les que cal consensuar un pla d’actuacions a fi de detindre la proliferació dels insectes i la reducció de les colònies existents, així com arreplegar informació sobre estos voraços insectes.
La missiva que s’ha remés a les conselleries, té com a objectiu principal convocar una reunió de caràcter urgent, amb els representants de les Conselleries de Sanitat, Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua i d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, per a tractar una possible solució consensuada a este tema i l’adopció de mesures per al seu control.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada