dimarts, 6 d’agost de 2013

EL CONSORCI DE LA RIBERA PARTICIPA EN UN PROJECTE EUROPEU SOBRE PREVENCIÓ I ACTUACIÓ DAVANT DE CATÀSTROFES NATURALS I SITUACIONS D´EMERGÈNCIA


El projecte SEE crearà una plataforma web amb informació i un canal de vídeos per a millorar la protecció civil en escolars i professionals

El Consorci de la Ribera, format per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa, participa en el projecte europeu SEE, que té com a objectiu la creació d'una plataforma web de protecció civil amb recursos orientats a l'educació i la formació d'estudiants, voluntaris, escoles i professionals per a una millor reacció i actuació en cas de desastres naturals i emergències.
Entre estos recursos, la web contindrà un canal de televisió "online", cursos i jocs per a formar als diferents col·lectius i contribuir a la prevenció i mitigació de riscos en situacions extremes a través de la protecció civil. La finalitat és que esta plataforma siga oberta i participativa i s’alimente de les aportacions i continguts elaborats pels col·lectius d'experts involucrats en este tipus de catàstrofes (bombers, policies, personal sanitari, Creu Roja, etc.). Segons el president del Consorci de la Ribera, Juan Ignacio Barrachina, es tracta d'un projecte europeu de gran utilitat social, ja que pretén millorar la seguretat, la prevenció i l'actuació de diferents col·lectius en casos d'emergència i catàstrofes. A més, a través de la seua pàgina web, es posaran a disposició de tot el món informació i recursos elaborats per diferents col·lectius d'experts de tota Europa.
El projecte SEE està inclòs en el programa European Civil Protection de la Unió Europea, té una durada de 24 mesos i en ell participen entitats d'Espanya, Itàlia, Grècia, Romania i Bulgària.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada