divendres, 23 d’agost del 2013

LA PRESENTACIÓ DELS FESTERS, ENTRADA MORA I CRISTIANA I BALL DE DISFRESSES MARQUEN LES JORNADES FESTIVES DE Vva. DE CASTELLÓN


Este cap de setmana arriben a Villanueva de Castellón els actes més destacats, com són la proclamació de la Reina de Festes i la Cort d’Honor al Parc de l’Estació a les 23:00 hores del dissabte. El diumenge els moros i cristians són els protagonistes amb la tradicional entrada mora i cristiana.
Els actes festius del dissabte 24 d’agost comencen a les 12 del migdia amb els tornejos de truc i pòquer. A les 19:00 hores tindrà lloc l’entradeta infantil de moros i cristians, a les 22:30 hores arreplegada i cercavila dels festers i, com ja s’ha dit a les 23:00 hores presentació dels festers i festeres.

Per la seua banda, el diumenge 25 d’agost a les 11 del matí hi ha cercavila i arreplega de les festeres per a anar a missa en honor a la Mare de Déu dels Dolors. A les 11:30 hi ha cine infantil al Teatre Ideal. A les 12:00 també es realitzara una cercavila a càrrec de les comparses mores i cristians i també es realitzara un homenatge a la música festera en l’Avinguda Blasco Ibáñez.
Ja a la vesprada, a les 18:30 tindrà lloc l’entrada de bandes des de de la Plaça de l’Església fins a la Plaça de l’Ermita, tot seguit, a les 19:30, un dels actes més esperats, l’entrada de moros i cristians des de la Plaça de l’Ermita fins més o menys la Plaça de l’Església. A la nit, a les 23:30 hores se celebrarà el tercer concurs de teatre i a continuació “Tarzan el Musical” al Parc de l’Estació. I ja, a l’una de la matinada vaquetes i concurs de bous embolats, a la plaça de bous ubicada en l’antic camp de futbol de l’Almenà.
El dilluns a les 8 del matí despertada a càrrec dels comparses de Moros i Cristians, a les 10:30 cercavila de festers, de 12:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 haurà un parc infantil aquàtic a la Plaça de l’Ermita, a les 17:00 hores, campionat de pilota al trinquet de Bastiste , en la primera partida jugaran els juvenils i a continuació partida d’escala i corda entre Álvaro i Fèlix contra Miguel i Javi.
De 18.30 a 20:30 hores es jugara el X Trofeu d’handbol al pavelló cobert del poliesportiu municipal. Paral·lelament, a les 20:00 hores, és el torn per als moros i cristians amb l’ambaixada a la Plaça de l’Ajuntament.
I ja finalment, a les 00:00 hores concurs de disfresses i ball de disfresses al Parc de l’Estació on hi haurà un cara a cara entre les orquestres Òxido i La Pato.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada