divendres, 23 d’agost de 2013

EL TROFEU JULIET EL PILOTAIRE PORTA A ALGINET A GRANS FIGURES DE LA PILOTA VALENCIANA El dijous a la vesprada al poliesportiu municipal d'Alginet es va poder gaudir de dues partides de pilota valenciana amb jugadors de luxe.
Dins el programa de festes majors 2013 es va disputar el consolidat el Trofeu Juliet el pilotaire. Un encontre que porta realitzant-se 14 anys i que va nàixer com a reconeixement a uns dels millors jugadors de pilota valenciana quan el poble d'Alginet el va nomenar fill predilecte.
Al frontó del poliesportiu municipal es va diputar una partida de veterans on es van enfrontar Genoves i Pujol a Sarasol I i Fredi.

En acabar, l'Ajuntament d'Alginet va fer entrega d'una placa al algineti Juliet en agraïment al treball que ha fet per la pilota valenciana. Julio Palau Lozano amb 15 anys va debutar com a professional. Les seues primeres eixides foren als trinquets d'Algemesí, Alzira, Guadassuar i Carcaixent, on va veure augmentat el seu prestigi i amb 20 anys ja era un nom destacat als trinquets. Va estar en actiu fins a 1968. L´any 1960 se li va concedir la medalla al Mèrit Esportiu al trinquet de Pelayo. En el seu honor el mestre Justiniano Latorre va compondre un pasdoble (RAA).
A continuació es va disputar la partida de professionals que portà a Alginet a Pedro i Alvaro que van jugar contra Soro III i Adrian II. Entre els assistents es va poder comptar amb la presència d'una figura com Antonio Reig, més conegut com a Rovellet, Enrique II o promeses consolidades com Pujol II.
Els xiquets de l'escola de pilota Valenciana d'Alginet es van poder fer una fotografia amb els veterans i professionals així com endur-se un autògraf de les figures esportives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada