divendres, 23 d’agost del 2013

GRAN ÈXIT EN EL XXIV FESTIVAL DE BANDES DE VILANUEVA DE CASTELLÓN



 Este dijous 22 d’agost va tindre lloc en la Plaça de l’Ajuntament de Villanueva de Castellón el XXIV Festival de Bandes on van participar la Banda Simfònica l’Harmònica de Buñol i la Banda Simfònica Lira Castellonera.
El concert es va iniciar a les 22:30 hores, començant la banda invitada junt amb el seu director Frank de Vuyst, que van interpretar les obres, Downey Overture de l’autor Óscar Navarro González, The Lost Labyrinth de Kevin Houben i Marco Polo (III): El llibre de l’Índia del compositor Luís Serrano Alarcón.

Per la seua banda, la Banda amfitriona, La Lira Castellonera amb el seu director José Tello va interpretar les obres Wait of the World de Stephen Melillo i la Simfonia Nº1 en Re Major, Tità del compositor Gustav Mahler.
A este festival de bandes van assistir l’alcalde de la localitat i tots els regidors, els festers d’enguany 2013 i els capitans i sultans. A més de la gran presència que va haver-hi dels veïns del municipi. La Plaça de l’Ajuntament estava plena.
D’altra banda, la partida de pilota que van jugar Ricard i Guillem contra Dani, Marrahí i Paco en el trinquet de Batiste va quedar 25-15 amb la victòria de Guillem i Ricard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada