dilluns, 19 d’agost de 2013

EL CFPA D’ALMUSSAFES PREPARA EL NOU CURS 2013-2014 AMB UN AUGMENT DELS SERVICIS DOCENTS


Inclourà mesures com la incorporació de la preparació de la prova d'accés a la universitat per a majors de 45 anys o nous cursos d'informàtica i altres amb una major especialització en les matèries tractades.

El Centre de Formació de Persones Adultes d'Almussafes prepara este nou curs 2013-2014 amb una sèrie de novetats que pretenen millorar la qualitat dels seus serveis.
Una d'eixes novetats serà el curs preparatori per a accedir a un Cicle Formatiu de Grau Mitjà en què aquelles persones que no tinguen finalitzats els seus estudis de secundària obligatòria realitzaran una prova que constarà de matèries d'àmbit sociolingüístic i cientificotècnic.

A més, d'altra banda, també s'ampliarà el programa d'accés a Cicle Formatiu de Grau Superior en què es podrà triar entre una preparació completa que inclourà les matèries de la part general i les dos de l'específica o cursar únicament les específiques, sempre que queden places.
Una de les mesures més importants consistirà en el restabliment de la preparació de la prova d'accés a la universitat per a majors de 45 anys.
El Centre inclourà també, en la seua oferta, nous cursos d'informàtica. Dins d'estos cursos apareixeran des d'aquells anuals que pretenen iniciar els alumnes en la matèria fins a nous cursos quadrimestrals més específics en ofimàtica que cada vegada són més reclamats per les empreses a l'hora de contractar a nous empleats.
Finalment, es mantindran els distints grups per als cursos d'anglés. Quedaran conformats per un grup de nivell A1, dos grups de nivell a2 i dos més de nivell B1. Així mateix, també es realitzarà la preparació per a la prova PET de Cambridge així com el seu corresponent en l'Escola Oficial d'Idiomes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada