dilluns, 19 d’agost del 2013

BENIFAIÓ S’ENDINSA EN EL FINAL DE LES SEUES FESTES AMB UNA ALTA PARTICIPACIÓ


Destaquen els 1.000 veïns en la nit de les paelles o els 1.300 assistents en el “Sopar de Festes”.

La programació culminarà el 20 i 22 d’agost amb els actes en honor a la Divina Aurora i la patrona Santa Bárbara

 Benifaió ha celebrat estos dies les festes religioses en honor a la Mare de Déu d’Agost, Sant Roc, Sant Gaietà i Sant Isidre. Del 15 al 18 d’agost la Plaça Major acollia, després de la missa solemne, l’eixida i entrada de les processons que han marcat el programa religiós.
Les pròximes jornades 20 i 22 d’agost les festes de Benifaió centren el seu programa a venerar a la imatge de la Divina Aurora, a càrrec dels seus Clavaris 2013 el dia 20, i rendir honors el dia 22 a la seua patrona Santa Bárbara.

En el cas de la Divina Aurora el 20 d’agost el foc serà el protagonista de l’acte processional amb la ja tradicional “Processó del foc” on clavaris i veïns participaren amb coets mantinguts amb tenalles il·luminant el pas de la Mare de Déu pels carrers de Benifaió.
Ja el dia 22 a les 21:00h la processó de la patrona Santa Bárbara posarà el punt final a les festes 2013.
Alta participació.
Els dies ja passats han destacat en les festes patronals de Benifaió com a jornades on les xifres mostren una alta participació, considerablement superior a les de l’any passat.
Una mostra són la nit de les paelles del passat dia 15 amb més de 1.000 veïns participant (més del doble que en les festes del 2012 on va haver-hi una participació de 450 veïns). La ubicació cèntrica d’este acte ha animat més els veïns a participar, destaca l’edil de festes Maribel Sabater qui assenyala que fins al moment “podem fer un balanç molt positiu”. Un exemple més d’este augment d’assistents va ser el “Sopar de festes” de la nit del 14 d’agost amb 1.300 assistents (400 persones més que en 2012).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada