dimarts, 20 d’agost del 2013

ANTELLA ACULL ESTA SETMANA EL 2n TALLER DEL PROGRAMA DE JOVENTUT


També s’ha impartit un taller d’iniciació a la Informàtica per a persones majors

El taller de Jocs al Carrer que se celebra des d’este dilluns se suma als de creació de titelles i contacontes que s’estan duent a terme a Antella este estiu

 Aprendre divertint-se a l’estiu. Eixe és l’objectiu del programa posat en marxa este estiu per la Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament d’Antella destinat a jóvens i xiquets, principalment, i que està aconseguint un gran èxit participatiu.  
Des de dilluns passat i al llarg dels pròxims dies, Antella acull un taller de "Jocs al Carrer" (jocs tradicionals en el carrer), el 2n dels previstos en el Programa de Joventut 2013.

Els tallers de creació de titelles, contacontes i "Jocs al carrer" es van iniciar el passat juliol i estan dirigits a jóvens i xiquets d’entre 3 i 14 anys. Els impartixen un grup de becaris de la Diputació de València coordinats pel regidor socialista Francisco Martínez Alberola. A ells cal afegir, un altre curs de navegació web, missatgeria electrònica i xarxes socials destinat a persones d’edat avançada.
Segons el regidor de Cultura d’Antella, el programa pretén "atendre als jóvens del poble" en temporada estival "a partir d’activitats d’aprenentatge lúdiques que desenvolupen coneixements complementaris a l’ensenyança reglada". Martínez Alberola va recordar que ja el passat any el programa va tindre gran èxit i afluència de públic infantil.
La segona edició del programa de Joventut compta amb dos tallers subvencionats pel SARC, l’iniciat el passat 9 d’agost en els Jardins de l'Assut amb el títol "Jocs d'ahir, de hui i de sempre" i un altre de creació de Titelles que es va celebrar el passat dia 16.
La llista de l’ampli programa d’activitats que organitza l’Ajuntament de Antella este estiu es completa amb l'Escola d'Estiu celebrada el passat mes de juliol, els tallers impartits en festes d’elaboració de fanals, espectacles nocturns de teatre de titelles, concursos pictòrics, i parcs infantils, a més dels previstos per al pròxim mes d’octubre. " LaRegidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Antella, tenint en compte la carència d’activitats que existixen per als jóvens i per a pal·liar esta situació està introduint una àmplia varietat d’activitats al llarg de tot l’any "va explicar, l’edil de Cultura. I va recordar que este estiu s’ha restablit i preparat la sala de ordinadors amb Internet en la Biblioteca Municipal "l’Arrosera" per a donar servici "tant als usuaris més jóvens com d’avançada edat ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada