dimarts, 20 d’agost del 2013

EL DIA DE L'ESTALVI COOPERATIU REPARTEIX MÉS DE 1.200 JOGUETS A ALGINET


Dins la programació de les Festes Majors d'Alginet un acte tradicional i esperat per molts xiquets i xiquetes de la població és el que s'ha celebrat aquest matí a l'edifici on està la Caixa Rural d'Alginet. A les 11 del matí s'ha fet el primer sorteig de joguets on, tots aquells xiquets i xiquetes del poble que tenen una llibreta d'estalvis a la Caixa Rural del poble, han rebut un regal ja que, més gran o més menut tots els assistents se'n van a casa amb algun joguet. Des de jocs de construcció, nines, cotxes, pilotes, barques inflables, poals de platja i molts altres tipus de joguets es sortegen en 3 torns per a què tots puguen assistir. El primer sorteig ha estat a les 10, el segon a les 12.30 i el tercer i últim a les 5 de la vesprada.

Molts pares i mares que han acompanyat els seus fills al sorteig ja van ser participants del mateix quan eren menuts ja que el sorteig és ja una activitat tradicional dins del programa de festes d'Alginet des de fa molts anys.
Esta nit, primer dia de festes al poble, els veïns i veïnes trauran les taules i cadires al llarg de la carretera que travessa de banda a banda el poble per a sopar amb amics i família. Els festers seran els encarregats de repartir, taula per taula, les papes, cacaus, vi cerveses i aigua que aquesta nit patrocina la Cooperativa Agrícola d'Alginet per a celebrar el dia dedicat a l'estalvi cooperatiu.
En acabar de sopar es podrà gaudir el I Concurs de Xarangues Vila d'Alginet, vaques i bou embolat i festa Hawaiana. Les festes d'Alginet finalitzaran el pròxim diumenge 25 d'Agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada