divendres, 19 de juliol del 2013

TALLERS D’INFORMÀTICA EN IDEA ESTE ESTIU


L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i la seua Agència de Desenvolupament Local, IDEA, ha programat diferents tallers d’informàtica que es duran a terme en la Sala Multimèdia de les dependències d’IDEA. Uns tallers que s’han hagut d’ampliar donada la demanda de la primera convocatòria.

Els tallers són gratuïts, si bé, les places són limitades. Els interessats han d’inscriure’s en les dependències d’IDEA, carrer Ronda d’Algemesí, 4, bé cridant al telèfon 96 245 51 01 o enviant un e-mail a adl@idea-alzira.com.
El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, José Luis Palacios, ha destacat: “Estem molt contents amb l’acollida que han tingut estos tallers gratuïts, d’ací, que donat què s’han cobert les places per a una primera convocatòria de tallers hàgem ampliat les dates perquè puga participar dels mateixos el nombre més gran de gent”.
El primer dels tallers gira entorn de la “Introducció a Microsoft Office- Word- Excel i Power Point”. Es farà del 8 al 23 d’agost. Hi haurà dos grups, un de 9 a 11 o un altre de 11:30 a 13:30. En 20 hores, els alumnes aprendran, de forma ràpida i senzilla, el maneig bàsic d’estàs ferramentes ofimàtiques imprescindibles.
El segon taller és de “Programari- Ubuntu i altres ferramentes gratuïtes”. Es desenvoluparà del 5 al 8 d’agost, en horari de 11:30 a 13:30 hores. Els alumnes descobriran en este taller de 8 hores el sistema operatiu Ubuntu i les ferramentes ofimàtiques LibreOffice.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada