dijous, 18 de juliol del 2013

SUECA REP A LA COMENÇADORETA I LLAURADORETA DE LA MARE DE DÉU DE SALES



 El saló de plens de l’Ajuntament va acollir ahir a la vesprada la visita de la Començadoreta 2013, Candela Sanfélix i Garrigós, i de les Llauradoretes de la Mare de Déu de Sales. En l’acte de presentació a les autoritats, van estar presents l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; els membres de l’equip de govern, Dimas Vázquez, Manoli Egea, Josefa Juan, Enrique Vidal, Mª José Sarrió, Raquel Tamarit, Josep Navarro, Pilar Moncho i Teresa Ribes; i els regidors, Raúl Pla, Daniel Meseguer, José Luis Ribera, Kiko Ortolá i Sandra Martínez. Entre els assistents, es trobaven també familiars i amics de les protagonistes, així com una gran representació dels membres de la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales.

L’acte va consistir en el nomenament de cada una de les xiquetes i, a continuació, l’alcalde i els regidors els van fer entrega d’una insígnia de l’Ajuntament. Andrea Brichet i Antón, Cristina Galve i Galletero, Layna Grau i García, Berta de Sales López i Vázquez, Alba Miguel i Solás, Esther Ortells i Nadal, Clara Pastor Hermano, María Piera i Beltrán, María Ribera i Muñoz, Carmen Ronda i Pérez, Mireia Roselló i Almela, Clara Sendra i Iborra, Davinia Talens i Ros i Gemma Tur i Sorrentino, seran les catorze xiquetes que, junt a la Començadoreta, representaran a la Reial Associació com a Llauradoretes en tots els actes religiosos que se celebren durant les pròximes festes en honor a la Mare de Déu de Sales.
El secretari de la Reial Associació, Francisco Meliá, va ser l’encarregat de llegir l’acta on es proclamava Candela com a Començadoreta 2013. A continuació, el president, José Pascual Beltrán, va prendre la paraula per a felicitar, tant a les xiquetes, com als seus familiars. “Ací tenim una representació del nostre poble, que ens identifica, i del qual ens sentim plenament orgullosos. Els vostres somriures són el reflex de l’enorme il·lusió que sentiu. Jo vos desitge que disfruteu al màxim tots els actes que viureu”, va afirmar Beltrán.
Ens alegrem de veure hui este saló de plens ple de persones que s’han reunit al voltant d'allò que representa per als suecans la Mare de Déu de Sales. Això denota el gran treball que realitza la Reial Associació. Recorde quan va ser la meua filla Llauradoreta, i vos puc assegurar que viureu una experiència meravellosa, que heu de disfrutar intensament. Sabeu que este Ajuntament, i la meua Regidoria, farà tot el possible perquè enguany siga per a vosaltres inoblidable”, va afirmar el regidor de Festes, Dimas Vázquez. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va ser l’encarregat de tancar l’acte agraint, en primer lloc, la visita que la Reial Associació i la Començadoreta i Llauradoretes havien realitzat al consistori. “Vull que sapieu que és un honor per a nosaltres rebre-vos ací, i que ens sentim molt orgullosos de veure la satisfacció que suposa per a vosaltres representar a Sueca. Sou les ambaixadores de la Mare de Déu de Sales, estareu molt prop d’ella en tots els actes. Als membres de la Reial Associació m’agradaria dir-vos que continueu amb la labor que esteu realitzant, i que sempre ens tindreu al costat. Gràcies a tots i enhorabona”.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada