dijous, 4 de juliol de 2013

SUECA CELEBRA LA IV TROBADA DE BANDES


La renovada plaça de l’Ajuntament és l’escenari triat enguany per a oferir als ciutadans esta important vetlada musical a l’aire lliure

 Sueca acollirà, dissabte que ve, la quarta edició de la Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca”, “un important esdeveniment musical a l’aire lliure amb què hem pretés, des de la seua primera edició, acostar la música als ciutadans i visitants en esta època estival, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i les dos bandes de Sueca”, ha assenyalat el regidor de Cultura, Josep Navarro.

En esta ocasió, la Unió Musical i la Societat Ateneu Musical estaran acompanyades per l’Associació Amics de la Música, de Favara. Abans de pujar a l’escenari per a interpretar les peces triades, les tres societats musicals realitzaran una desfilada pels carrers més cèntrics del municipi.
La IV Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca” tindrà lloc, enguany com a novetat, en la remodelada plaça de l’Ajuntament, dissabte que ve, a partir de les 20 hores. Entre les peces musicals que s’interpretaran, es troben: El tio Caniyitas, de Ricardo Dorado (pasdoble interpretat en la desfilada prèvia); La Reina Mora, de José Serrano; Orient Express, de Philipp Sparke; Febrer, de Juan Calatayud (pasdoble interpretat en la desfilada prèvia); Domingo Ortega, de Ledesma i Oropesa; Cordillera de los Andes, d'A. Malando i K. Klav; Quelo, de Salvá i Olcina (pasdoble interpretat en la desfilada prèvia); Traner, de Rafael Talens; Benny Goodman, de Naohiro Iway; i Muralles, de Juan Gonzalo Gómez Deval.
Al finalitzar, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i el regidor de Cultura, Josep Navarro, faran entrega, als presidents i directors de les tres societats musicals, d’uns pergamins en record d’este acte. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada