dijous, 4 de juliol del 2013

COMENÇA LA RUTA DE LA TAPA A ALGINET


Hui comença la Ruta de la Tapa on 13 establiments locals oferiran la seua tapa elaborada i una beguda per tant sols 2 euros. A partir de les 8 de la vesprada tots els dijous i divendres del mes de juliol es podrà gaudir d’aquesta ruta. A més a més es podrà votar la tapa que mes agrade i entrar en el sorteig de 100 €.

Anit, al Saló d’actes de la Casa de Cultura, l’Associació comercial i empresarial d’Alginet va fer l’acte de presentació de les 13 tapes que es podran degustar als diferents establiments. Pepe Bayarri, president d’Aceal va explicar “la necessitat de fer aquest tipus de campanyes per tal de reactivar el sector hostaler del poble i per a donar a conèixer la qualitat dels nostres productes”.
El regidor de comerç, Carles Bayarri, va emfatitzar en la necessitat de fer activitats com aquestes per a donar vida al poble i que la gent isca al carrer. Per la seua banda, l’Alcalde d’Alginet, Jesús Boluda va agrair aquest tipus d’iniciatives que demostren les ganes de fer dels nostres comerços i de fer entre tots poble.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada