dimecres, 3 de juliol de 2013

S'INICIA LA II RUTA "LOS JUEVES Y TAPA" EN EL PERELLÓ L'Ajuntament de El Perelló a través de la regidoria de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica ha organitzat conjuntament amb 19 locals de El Perelló la II Ruta "Los jueves y tapa”.
Des del dijous 4 de juliol fins al 5 de setembre els residents, visitants i estiuejants de El Perelló podran disfrutar tots els dijous des de les 20:00 fins a les 22:45 hores de les tapes que oferixen 19 locals d'hostaleria de la població.
Per 2'50 euros podran degustar una tapa i prendre una cervesa en els següents locals: Bar Bodegueta, Bar Ca els Trinis, Rte. Casa Chiva, Rte. Casa Gustavo, Rte. El Mirador, Bar El Mosset, Rte. Jerónimo, Rte. Llobarro, Rte. Manchego, Rte. Mercedes, Rte. Nas de Suro, Rte. Náutico, Pizzería Sime, Rte. Sotavent, Bar Stik Burger, Bar Toni, Bar Tu Bocata, Rte. Vaixell i Rte. Wok.

Amb esta iniciativa s'intenta dinamitzar el sector de l'hostaleria i augmentar l'oferta als residents, visitants i estiuejants de El Perelló.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada