dimecres, 3 de juliol del 2013

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA POSA EN MARXA IDEAnet


 L’Ajuntament d’Alzira, des de la seua Agència de Desenvolupament Local, IDEA, ha posat en marxa tres punts gratuïts d’accés a Internet a què totes aquelles persones interessades podran accedir durant una hora, prèvia reserva.
Este nou servici que s’oferix és lliure i sense cost, l’únic requisit és ser usuari registrat d’IDEA i acceptar les normes d’accés al servici, quant a ús responsable de la xarxa i els equips es referixen. Els tres punts d’accés es troben en les dependències d’IDEA i permetran l’accés a webs d’ocupació, empreses de treball temporal, recursos formatius, administracions públiques, servicis de correu electrònic i diferents fonts d’informació.

Les persones interessades a fer ús del servici ho han de reservar, bé in situ en les dependències d’IDEA, a través del telèfon 96 245 51 01 o de l’e-mail adl@idea-alzira.com.
IDEAnet naix donada la importància que suposa l’accés a les fonts d’informació, ja que són element bàsic per a mantindre’s actiu i actualitzat en la busca d’ocupació. A més, la situació actual, exigix si és possible, un major nivell de coneixement i maneig d’Internet, si bé, en molts casos, les circumstàncies personals i econòmiques dels desocupats poden no permetre’ls accedir a estos recursos.
El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, José Luis Palacios, ha destacat: “En esta època de dificultat és quan més hem d’estar al costat de la ciutadania. D’ací que posem en marxa iniciatives que siguen beneficioses per als alzirenys per a facilitar-los, en este cas, el seu accés a les fonts d’informació a través de la xarxa. En molts casos no es disposa d’equip o d’accés a Internet, per la qual cosa els donem la possibilitat que vinguen a les nostres dependències a fer ús dels equips o, bé, de la xarxa wifi”.
A més, IDEA facilita l’accés a Internet a través de la seua xarxa wifi, per la qual cosa tots aquells usuaris que tinguen els seus propis equips, disfrutaran en les seues dependències de connexió a Internet, de forma gratuïta i per temps il·limitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada