dimecres, 3 de juliol del 2013

CULLERA PROPOSA L’ARRÒS COM A ATRACTIU TURÍSTIC



Foto: jordi piris
 Les Regidories de Turisme i Patrimoni i Museus de Cullera posen en marxa una activitat educatiu-turística titulada “Descobrix els secrets de l’arròs”, l’element principal d’esta activitat és la tradició del municipi entorn del cultiu i usos de l’arròs.
D’esta manera Cullera augmenta la seua oferta d’activitats turístiques complementàries per a l’estiu i continua apostant per posicionar-se davall l’eslògan “Cullera, capital gastronòmica de l’arròs”.
Descobrix els secrets de l’arròs” consistix en una visita guiada al Museu de l’Arròs de Cullera i un taller didàctic entorn de l’arròs per als més menuts. Els visitants podran disfrutar d’un Audiovisual en gran format i una activitat concurs amb un joc interactiu en què podran participar tant majors com xicotets.


Plantada de l´arròs
Conéixer com s’ha cultivat l’arròs de forma tradicional en la Ribera Baixa del Xúquer, els apers de cultiu, els orígens d’esta gramínia i com es cuina és l’objectiu d’esta activitat que es realitzarà en el Museu de l’Arròs en horari de vesprada. També des d’allí es podrà realitzar una Ruta Cicloturista que recorre els camps d’arròs i que recentment ha sigut senyalitzada. La Ruta té un recorregut circular que part i acaba en la zona “Pic nic” del Museu de l’Arròs. Es tracta d’una forma sana i divertida de conéixer la “marjal” de Cullera i el cultiu de l’arròs de forma directa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada