dimarts, 23 de juliol del 2013

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ COMPLIX AMB EL PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS


L’edil d’hisenda fa públic les dades on consta una mitjana de pagament de 21,5 dies a proveïdors, dins del període que exigix la llei.


La regidor d’hisenda en l’Ajuntament de Benifaió Maribel Sabater ha donat a conéixer dades positives quant al compliment per part del consistori de la llei 3/2004 de 29 de desembre en què s’establixen les mesures de lluita contra la morositat en accions comercials.

l’Edil destaca que l’Ajuntament “està complint amb esta norma legal ja que estem pagant als proveïdors en un termini mitjà de 21,5 dies, un èxit donada l’actual situació de dificultat econòmica que estem travessant les administracions locals”. Les dades són actuals “es referixen al segon trimestre de 2013”, matisa l’edil.
A més, Sabater establix que totes les factures presentades fins al moment pels proveïdors “ja han sigut aprovades i tramitades pel que estem adaptant-nos al cent per cent al pressupost”.
Com a conseqüència d’açò, la regidor d’hisenda destaca que si bé el passat any 2012 l’Ajuntament es va acollir al mecanisme de finançament per al pagament de factura, en este 2013 i “davant de les dades que publiquem no tenim la necessitat d’acollir-nos al RD llei 8/2014 com a mecanisme de finançament ja que estem complint amb els pagaments i els terminis establits legalment”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada