dimecres, 17 de juliol del 2013

LA POLICIA LOCAL DE CULLERA INTERVÉ 509 PECES DE ROBA FALSIFICADES DINS DE LA CAMPANYA DE VENDA AMBULANT


També es va confiscar en el passeig marítim per part dels agents d’un total de 66 bosses de mà, 213 DvDs i 503 CDs.

Agents de la Policia Local de Cullera, dins de la campanya de prevenció contra la venda ambulant, van realitzar el passat cap de setmana, dies 13 i 14 de juliol, diversos controls de vehicles a fi d’evitar que venedors ambulants foren a exercir la venda de productes falsificats en el Passeig Marítim de la localitat.

Després del control policial, s’ha procedit a imputar a tres persones de nacionalitat Senegalesa per un presumpte delicte contra la propietat intel·lectual i industrial ja que s’han intervingut un total de 509 peces de roba de diferents marques conegude, 174 DVDs i 180 CDs denominats “pirates” realitzant-se les corresponents diligències judicials i posant-ho tot a disposició judicial.
També es va confiscar en el passeig marítim per part dels agents d’un total de 66 bosses de mà, 9 d’elles de marca, 213 DvDs i 503 CDs.

Campanya d’Alcoholèmia.

Dins de la Campanya de Controls de Conducció davall els efectes de l’alcohol, programada per la Direcció General de Trànsit, realitzada entre els passats dies 9 i 15 de Juliol, per part de la Policia Local de Cullera i, dins de la seua demarcació territorial quant a la vigilància del tràfic, s’han realitzat un total de 7 controls d’alcoholèmia en distints punts i hores.
Durant els controls s’han sotmés a les proves un total 160 conductors, donant-se 158 proves negatives i dos positives: una a un conductor que no havia de sobrepassar els 0,15 mg/l, per conductor novell, i un altre que no havia de sobrepassar els 0,25 mg/l.
La xifra de positius suposa el 1,25% de tots els conductors sotmesos a les proves.
Comparativament amb l’any 2012, en dates semblants, el tant per cent dels positius en relació amb el total va ser de 2,28%, al detectar-se 4 positius de 175 conductors controlats en la campanya del 2012. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada