dijous, 25 de juliol del 2013

CREU ROJA I L´AJUNTAMENT DE SUECA DISTRIBUÏXEN ALIMENTS A PERSONES NECESSITADES DEL MUNICIPI


La iniciativa, que ajudarà a 139 famílies, naix d’un conveni firmat entre ambdós

Durant el dia de hui s’estan distribuint productes de menjar procedents del Banc d’Aliments a famílies necessitades del municipi. La iniciativa és fruit d’un conveni realitzat entre l’Ajuntament de Sueca i la Creu Roja que una vegada més se solidaritza amb la situació actual que patixen moltes famílies de Sueca i, sobretot, amb les més afectades per la crisi. El magatzem de servicis que disposa l’Ajuntament ha sigut el lloc triat per a realitzar l’acció i des de les nou del matí de hui i durant tot el dia aniran acudint els interessats.

Els beneficiaris són famílies necessitades que viuen en Sueca i que han acreditat la seua situació amb documents. De les 144 sol·licituds presentades en un principi, 5 s’han desestimat per superar els ingressos. D’altra banda, de les 139 que ho rebran, 25 són immigrants i 114 són espanyoles. Després de realitzar un procés de baremació i en funció del nombre de membres se’ls ha atorgat una quantitat d’aliments a cada una d’elles. “Esta iniciativa suposa un cost mínim per a les arques municipals i s’aconseguix alimentar les famílies durant un temps”, explica la regidora d’Acció Social, Pilar Moncho.
A més, com a novetat per a reforçar la iniciativa i que traguen el màxim profit possible, se’ls donarà un full amb suggeriments de receptes de cuina per a combinar els aliments distribuïts i que puguen consumir-los millor.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada