dijous, 25 de juliol del 2013

L’AJUNTAMENT D’ALGEMESÍ PRESENTA UN INFORME DE MOROSITAT A ZERO


La Tinent d’Alcalde i regidor d’Hacienda de l´Ajuntament d’Algemesí, Vicen Castell, ha presentat hui dijous 25 de juliol en la comissió informativa d’Hisenda un informe de morositat a zero.
Recentment s’han publicat les dades per part del Síndic De Comptes i en ells es manifesta que l’ajuntament d’Algemesí pagava a 25 dies de mitja, sent dels pocs que complix la Llei.

Per la seua banda l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, destaca que s’ha cobrat ja gran part del deute de Fons FEDER “i s’ha cancel·lat la pòlissa de crèdit que es va sol·licitar per un import de 1.000.000 €. A més, este ajuntament se situa actualment amb un endeutament a hores d’ara del 65%; xifres locals per tant positives i per davall de la mitjana” explica García Mont.
Açò fa possible que no s’hagen pujat impostos per part de l’ajuntament en estos anys, abaixant-se el tipus de l’IBI de la rústica en diverses ocasions i mantenint l’IBI de la urbana, este últim per al 2014 abaixarà del 0’92% al 0’88% tant per a les vivendes particulars com per a les indústries; amb la qual cosa tots pagaren menys del que s’ha pagat enguany 2013” explica el primer edil.
Segons argumenta l’alcalde d’Algemesí, la gestió econòmica ha possibilitat mantindre i ampliar ajudes socials, creació de programes d’ocupació i manteniment de suports a l’esport i a la cultura.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada