dijous, 25 de juliol del 2013

LA SOCIETAT ATENEU MUSICAL DE SUECA PARTICIPARÀ EL PRÓXIM DISSABTE EN LA X CAMPANYA D’INTERCANVIS MUSICALS


Dissabte que ve 27 de juliol, la Societat Ateneu Musical de Sueca participarà en el concert que s’oferirà en la localitat de Favara amb motiu de la X Campanya d’Intercanvis Musicals, que compta amb el patrocini de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i de l’Institut Valencià de la Música (IVM). Junt a l’Ateneu, actuarà la Banda de l’Associació Amics de la Música de Favara, que fa unes setmanes va participar en el IV Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca”, i la Banda Jove d’esta mateixa associació.
El concert tindrà lloc en el carrer Sant Joan Garcés, a partir de les 21 hores. Prèviament, es realitzarà una cercavila.

El programa que s’oferirà serà el següent: Manolete, de Pedro Orozco; Folk Danses, de Dimitri Sostakovich; i Ireland, de Robert Smith, per part de l’Ateneu Musical de Sueca; i Banda Municipal de Badajoz, de Gonzalo Gómez de Val; La Storia, de Jacob d’Haan; Alvamar Overture, de James Barnes; i l’Himne Regional, de J. Serrano; per part de l’Associació Amics de la Música de Favara.
En el concert de l’Ateneu Musical de Sueca, actuaran com a solistes: Mireia Mont, Ester Carlos, Carlos Castelló, Laia Cortés i Roser Sinarcas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada