dilluns, 22 de juliol del 2013

ALMUSSAFES CLAUSURA LA “RUTA DE LA TAPA” AMB 7.395 TAPES CREATIVES SERVIDES


La tapa Almussafes del bar Altamar obté el reconeixement dels veïns

El Club Gastromónico “El Putxeret” d'Almussafes va clausurar, divendres passat dia 12, la segona edició del Concurs Municipal de Tapes en Festes, un esdeveniment gastronòmic que ha permés que, durant set jornades, els veïns i veïnes de la localitat hagen pogut degustar una selecta i variada gamma de tapes en els deu bars i restaurants participants, atés que es podia triar entre 57 opcions diferents. Coincidint amb l'Homenatge a la Paella, acte amb què el consistori municipal va clausurar dissabte passat les Festes del 2013, organització i autoritats locals van entregar el premi al bar Altamar, vencedor de la present edició amb 400 unitats servides de la seua tapa Almussafes i un total de 29 vots positius.


El segon Concurs Municipal de Tapes en Festes, certamen promogut pel Club Gastronòmic “El Putxeret” d'Almussafes en col·laboració amb el propi consistori municipal, s'ha clausurat amb èxit i superant totes les expectatives de l'organització, al quasi triplicar-se la quantitat de tapes servides.

La promoció de la gastronomia local i la reactivació de l'economia han sigut els principals objectius per a la nova convocatòria de l'esmentat esdeveniment gastronòmic, desenrotllat des del dia 6 i fins al dia 12, en un total de deu establiments hostalers del municipi.
Els Rogets- Bar Nadal, l'Hotel Bartos, el bar Pizzeria Bocapizz, el bar restaurant Polideportivo, així com els bars El Cantó, Altamar, Ibiza (Casa Claudio), Societat Musical, la cafeteria del Centre Cultural i el Restaurante Días de Vino y Rosas s'han sumat a la Ruta del Tapeig 2013, elaborant un màxim de huit tapes de creació pròpia per establiment que els clients han pogut degustar, junt amb una beguda, per un preu de 2 euros. L'organització de l'esdeveniment confirma que “en total s'han comptabilitzat 57 tapes, una selecció gastronòmica que ha permés servir 7.395 unitats, enfront de les 3.200 comptabilitzades el passat any”.

Encara que l'horari mínim de participació en el concurs es va establir entre les 11.30 i les 13.30 hores del matí i entre les 18.30 i les 20.30 hores de la vesprada, alguns dels bars i restaurants participants en esta segona convocatòria gastronòmica van poder ampliar la franja horària per a possibilitar una major assistència d'usuaris.

La ruta del tapeig, celebrada coincidint amb les Festes 2013, ha tingut una gran acollida entre els veïns, atés que els productes servits han tingut un gran nivell i el certamen s'ha clausurat amb un total de 141 vots vàlids emesos pels clients, entre els que s'ha sortejat una menjar per a dos persones en el restaurant premiat. La qualitat de la tapa, l'originalitat, la presentació i l'amabilitat del personal de l'establiment quant a l'atenció al client han sigut els criteris valorats per part dels veïns per a l'emissió del seu vot.

Aprofitant la celebració de l'Homenatge a la Paella de dissabte passat dia 20, a les 24 hores es va procedir a l'entrega dels premis del certamen en el carrer Major. L'alcalde, Albert Girona, i la regidora de Festes, Esperanza Carbonell, van entregar els diplomes acreditatius als establiments participants, així com el guardó als gerents del bar vencedor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada