divendres, 28 de juny del 2013

UNA VINTENA DE JÓVENS D´ALMUSSAFES COMPETIXEN EN EL XIV TORNEIG D´ESCACS



 El regidor de Joventut del consistori d'Almussafes va fer entrega, durant la vesprada de dimarts passat dia 25, dels trofeus als sis vencedors en la desé quarta edició del Torneig d'Escacs Vila d'Almussafes. Quasi vint jóvens han competit en les categories sub-12 i absoluta, en esta nova convocatòria de la competició, que s'ha desenrotllat durant dos jornades en el Centre d'Informació Juvenil.

Cap a les 19.30 hores de dimarts passat dia 25, el Centre d'Informació Juvenil va acollir l'acte d'entrega dels trofeus als sis guanyadors del desé quart torneig d'escacs vila d'Almussafes. Jordi Luján va obtindre el premi de campió en la categoria sub-12, seguit d'Angels Abad i Carlos Alepuz, que es van classificar en segon i tercer lloc. Per la seua banda, el vencedor absolut va ser Guillermo Rovira que finalment va superar Álvaro González i a Quique Raga, que van concloure en segona i tercera posició, respectivament.
El regidor de Joventut, Carles Grancha, va repartir els trofeus als vencedors i va animar a tots els participants “a continuar practicant este joc, en el que primen qualitats com l'estratègia i la concentració”.
Les normes de la Federació Internacional d'Escacs han regit en tot moment en la competició, que es va iniciar a les 17 hores del dilluns dia 24 i que es va desenrotllar també durant la vesprada del dimarts 25, en la que es van disputar les partides finals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada