divendres, 28 de juny del 2013

PROP DE 200 XIQUETS I XIQUETES PARTICIPEN EN L’ESCOLA D’ESTIU D’ALZIRA


Se celebra de l’1 al 30 de juliol en el CEIP Tirant lo Blanc


Dilluns que ve, 1 de juliol, dóna inici l’Escola d’Estiu de 2013 de la que participaran prop de 200 xiquets i xiquetes. Una Escoleta que naix de la necessitat dels pares i mares, de conciliar la seua vida laboral i familiar.
l’Escola d’Estiu es durà a terme, de l’1 al 30 de juliol, en el CEIP Tirant lo Blanc. Com tots els anys, els xiquets/es participants, en edats de 3 a 12 anys, ho podran fer durant tot el mes o per quinzenes.

Dels195 xiquets i xiquetes inscrits, 99 són d’infantil ( 3a 5 anys ) i 96 són de primària (de 6 a 12 anys).
La regidora de Joventut, Ana Alarcón, junt amb representants de l’empresa encarregada de dur a terme l’Escola d’Estiu, es va reunir, ahir a la vesprada, amb els pares i mares dels xiquets i xiquetes que participaran de la mateixa. Una reunió on els van mostrar les diferents activitats que realitzaran els seus fills/as durant el mes que dura l’escoleta.
l’Escola d’Estiu enguany girarà entorn de la declaració de l’any 2013, per l’Assemblea General de les Nacions Unides, com “Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua”. Per a això comptaran amb la figura del Capità Waterloo. Es duran a terme activitats relacionades amb les manualitats, culturals, socials i col·lectives, relacionades amb l’exercici físic, que fomenten la igualtat i la coresponsabilitat i d’adquisició de la llengua estrangera.
El dijous, 11 de juliol, a les 18 hores, tindrà lloc l’acte de clausura de la primera quinzena de l’Escola d’Estiu, en el Gran Teatre, amb caràcter benèfic i per a tota la família. El dimarts 30 de juliol se celebrarà, per als xiquets i xiquetes, un acte per a donar per conclosa l’Escola d’Estiu de 2013.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada