dimecres, 5 de juny del 2013

L´ESCOLA DE RECICLATGE PER A ESCOLARS S´INSTAL·LA A ALMUSSAFES


Divendres que ve, els estudiants de 5t'i 6t de primària de l'Almassaf visitaran l'aula mòbil

A partir de les 9 del matí de divendres que ve dia 7, les sis unitats del tercer cicle de primària del col·legi públic Almassaf assistiran al taller escolar d'educació ambiental “Escola de Reciclatge”, que s'emplaçarà en l'esplanada del Centre Cultural de la localitat. Durant tota jornada escolar matinal, els 150 alumnes se sensibilitzaran sobre el reciclatge de residus d'aparells elèctrics i electrònics.
Els estudiants de 5t'i 6t de primària del CEIP Almassaf dedicaran el matí de divendres que ve a aprendre hàbits de reciclatge d'una manera pràctica, didàctica i participativa en l'Escola Mòbil d'educació ambiental que obrirà les seues portes de 9 a 13 hores. Pantalles tàctils, projecció de vídeos i una pel·lícula d'animació en 3D seran alguns dels suports d'aprenentatge de l'activitat.
L'objectiu d'esta Escola Mòbil Interactiva de Reciclatge, iniciativa mediambiental pionera que està recorrent tot el territori nacional, se centra a ensenyar a l'alumnat participant – tercer cicle de primària i primer cicle de l'ESO - els millors hàbits de reciclatge per a aplicar en el seu entorn. De fet, durant el taller els jóvens del CEIP Almassaf seran conscients de la importància de l'arreplega selectiva i el posterior reciclatge dels aparells elèctrics i electrònics, les piles i les peretes usada, per a contribuir a la preservació del medi ambient.
L'esmentat projecte educatiu està promogut per Ambilamp, Associació per al Reciclatge de Llums i Lluminàries; les fundacions mediambientals Tragamóvil i Ecopilas, dedicades a l'arreplega de telèfons mòbils i accessoris de telefonia, i piles i bateries usades, respectivament; i la plataforma mediambiental Recyclia, en col·laboració amb l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de València.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada