divendres, 28 de juny de 2013

L´AJUNTAMENT DE SUECA REP A TRES CLUBS ESPORTIUS PELS SEUS TRIONFS EN ESTA TEMPORADA


 L’Ajuntament de Sueca va oferir, ahir a la vesprada, una recepció en el saló de plens als membres de tres clubs esportius de la ciutat pels èxits obtinguts durant la present temporada. Les joves gimnastes del Club Suayqa, les jugadores de l’equip Racing Sueca Femení i els integrants del Club Billar Sueca van acudir a la cita acompanyats d’amics i familiars, així com de monitors, entrenadors i membres dels clubs.

 En primer lloc, la regidora d’Esports, Teresa Ribes, va tindre paraules de felicitació per a tots ells. “El Club de Gimnàstica Rítmica Suayqa va participar el passat mes de maig en el Campionat d’Espanya Absolut en la modalitat de Gimnàstica Estètica de Grup. Des del Club, han demostrat el seu interés per introduir elements nous i arriscar per a continuar creixent. Seguint amb esta filosofia, han participat també en un Campionat de Twirling, una modalitat que utilitza un bastó. Enhorabona al Club Suayqa per estar treballant com ho esteu fent, i que continuen els èxits”, en paraules de Ribes. Pel que fa al Club Sueca Racing Femení “el primer Club de futbol totalment femení, ha aconseguit pujar de categoria a primera preferent. Heu fet una gran temporada i heu tingut la vostra recompensa. Estic segura que l’any que ve tornareu a donar-nos grans satisfaccions. Com a regidora d’Esports, i com a dona, em sent molt orgullosa d’este equip de futbol femení”, va explicar Ribes. Finalment, va tindre paraules d’agraïment i felicitació per al Club Billar Sueca, “a més de guanyar moltíssims títols, és el Club de billar de tota Espanya que aglutina a més gent jove. Tot això és resultat de molt esforç i de realitzar un grandíssim treball. En el Campionat d’Espanya per Equips en la modalitat de Jocs de Sèrie van aconseguir portar-se el trofeu a Sueca. Per tant, les nostres més sinceres felicitacions als campions d’Espanya de billar”.

En l'acte, van intervindre també representants dels tres clubs homenatjats, els quals van agrair l’Ajuntament de Sueca, i especialment a la Regidoria d’Esports i a la seua responsable, el suport continu. A més, van entregar uns obsequis als membres del govern municipal en record de la temporada i dels triomfs obtinguts. “Resulta molt fàcil dir som campions d’Espanya, o hem obtingut una magnífica puntuació en un Torneig, o hem ascendit de categoria... però cal arribar fins ací, i només ells i elles, i les seues famílies, saben el sacrifici, esforç i treball que comporta. Des d’ací, el nostre agraïment per portar el nom de Sueca per tota Espanya, i el nostre ànim perquè continueu així, perquè queden molts triomfs per aconseguir”, va concloure l’alcalde, Salvador Campillo.

Van assistir també a l’acte els regidors Dimas Vázquez, Josep Navarro, Raquel Tamarit, Enrique Vidal i Raúl Pla.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada