divendres, 28 de juny del 2013

LA POLICIA LOCAL D’ALGEMESÍ PRESENTA NOVA WEB



 L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la Regidoria de Seguretat, estrena nova pàgina web. Es tracta d’una nova ferramenta d’informació i finestra de comunicació de la Policia Local d’Algemesí amb la ciutadania.
La nova pàgina web està integrada dins del projecte de Portals Municipals, plataforma proporcionada gratuïtament a les Entitats Locals per la Diputació de València, per la qual cosa el funcionament i distribució de continguts és molt semblant a la web institucional municipal que ja funciona sobre esta ferramenta des de febrer del 2012.

El nou espai conté informació d’utilitat com l’atenció a les dones víctimes de violència de gènere, les dates de renovació del DNI, l’accés a l’apartat de denúncies, telèfons d’interés o les campanyes de conscienciació que organitza la policia periòdicament.
L’Intendent Principal Cap de la Policia Local d’Algemesí, Erich Vanacloig Gil, considera que la nova web “és una ferramenta necessària per a acostar-se a la ciutadania perquè coneguen de primera mà els servicis que oferix la policia i que els veïns tinguen línia directa per a realitzar denúncies i col·laborar amb el cos de seguretat en la prevenció de delictes.
A més, els usuaris d’este nou portal tindran també accés a la informació meteorològica del municipi actualitzada de manera més ràpida i dinàmica en un apartat que fa més accessible els continguts de més transcendència.
La nova pàgina web disposarà d’una direcció d’accés pròpia policialocal.algemesi.és, i també es podrà accedir a través de la pàgina web institucional www.algemesi.es, ampliant el servici informatiu que es brindava fins al moment.
El nou projecte aposta per l’actualització de continguts com a característica essencial d’un espai d’informació d’estes característiques i inclourà el servici RSS, perquè els usuaris puguen estar informats de les novetats publicades en el portal sobre l’activitat diària.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada