dijous, 27 de juny de 2013

L´AJUNTAMENT DE SUECA REP ELS ESTUDIANTS QUE ES BENEFICIARAN DEL PROGRAMA LA DIPU ET BECA


  Este matí, han sigut rebuts en l’Ajuntament els 43 joves que es beneficiaran este estiu, durant els mesos de juliol i agost, del programa “La Dipu et Beca”. La dotació econòmica que rebran pel seu treball serà de 500 euros mensuals, el 80% sufragat per la Diputació i el 20% per l’Ajuntament de Sueca.Els joves, estudiants universitaris o de Formació Professional, amb 18 anys d’edat o més, realitzaran les seues pràctiques remunerades en les àrees de Promoció Econòmica, Urbanisme, Cultura, DIAC, Tresoreria/Intervenció, Serveis Municipals, Informàtica, Turisme, Medi Ambient, Platges Adaptades, Biblioteca, Policia, Serveis Socials, Comerç, Comunicació i Residència Sant Josep per a persones majors. En la determinació dels estudis convocats per a cobrir les places, s’han tingut en compte les necessitats dels departaments, així com la titulació del tutor de l’estudiant becat.
Les àrees que acolliran més becaris seran les de platges adaptades i Residència Sant Josep, ja que en l’època estival necessiten un major reforç.
Enguany, igual que l’anterior, la Conselleria ha suprimit els fons EMCORP que rebia l’Ajuntament per a contractacions en estos mesos d’estiu, per la qual cosa les contractacions de personal d’estes àrees s’han finançat en la seua totalitat amb fons municipals, comptant amb l’ajuda dels becaris adscrits a este Programa.
Una de les novetats introduïdes enguany és que, en compte de 20 hores setmanals, els participants en el Programa realitzaran 30, aspecte que es reflectirà en el certificat final acreditatiu d’una major experiència, al comptabilitzar 240 hores realitzades en compte de les 160 de l’any passat.
Igual que en l’exercici anterior, els beneficiaris d’este Programa s’incorporen al Règim de la Seguretat Social amb la conseqüent afiliació i alta, per la qual cosa podran acreditar l’experiència laboral realitzada en el seu currículum. Al finalitzar el programa formatiu, tindran l’obligació d’elaborar una memòria descriptiva de les activitats realitzades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada