dijous, 27 de juny del 2013

ALGEMESÍ ACOLLIRÀ EL DISSABTE L’I OPEN DE PESCA



 El Club de Pesca Xopera ha organitzat l’I Open de Pesca Ciutat d’Algemesí, amb el patrocini de l’Ajuntament d’Algemesí, i se celebrarà este cap de setmana en la localitat de Fortaleny.
El campionat començarà el dissabte 29 de juny a les 17 hores i acabarà el diumenge 30 a les 9.30 del matí. Durant 14 hores, les 17 parelles inscrites de categoria senior competiran en el vedat de pesca de Fortaleny (sector B2-C1) per a intentar classificar-se entre les primeres posicions seguint les normes federatives de pesca.

L’entrega de premis se celebrarà a les 9.30 del matí del diumenge 30 de juny, després de finalitzar el campionat i fer les classificacions. A l’acte assistiran l’alcalde d’Algemesí, Vicente Ramón García Mont, i el regidor d’Esports, Marcos Giner Lluch. Tots els participants en l’Open tindran obsequis de pesca al marge dels tres primers classificats que rebran respectivament 612, 367’20 i 244’80 euros.
De la mateixa manera, el club de pesca Xopera d’Algemesí celebra enguany el seu 10 aniversari. Deu anys en actiu en el món de la pesca des que en 2003 es constituïren com a club.
El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Algemesí, ha volgut destacar la bona acollida d’esta primera edició que compta inclús amb la sol·licitud d’assistència de diversos observadors per la vistositat de la competició. “Esperem que l’afició que existix en la Ribera a esta disciplina esportiva ajude a consolidar esta cita i que puga repetir-se any rere any per al gaudi dels apassionats de la pesca”, explica Giner.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada