divendres, 14 de juny del 2013

L’AGENDA 21 LOCAL D’ALGINET COMENÇA A PRENDRE FORMA


 L’ajuntament d’Alginet amb col·laboració de l’Agència Energètica de la Ribera ha dut a terme, aquest matí una reunió amb els tècnics del consistori per a informar-los del significat de l’Agenda 21 Local i de la tasca a desenvolupar.
A la reunió s´ha parlar de la necessitat de la col·laboració ciutadana i de la dels tècnics municipals per a dur a terme aquest projecte. La regidora d’Ocupació, Maria José Martínez i el regidor de Medi Ambient, Antonio Lozano han agraït als tècnics l’esforç que han de fer per a dur a terme aquesta agenda i han tramés als mateixos que sense ells i els veïns d’Alginet la Agenda no serà una realitat.

L’Agenda 21 d’Alginet va prenent forma i el primer pas ha estat donar-li un logotip creat per dos alumnes del CEIP Blasco Ibañez, Hajar Amizil I María Fuster que van guanyar el concurs fet entre els col·legis del poble. Amb el logotip, les enquestes per a la població i la reunió amb els tècnics municipals, l’Agenda 21 va començant a ser una realitat que encara ha de fer un llarg camí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada