divendres, 14 de juny del 2013

EL CONSELL DE XIQUETS I XIQUETES S’HA REUNIT ESTA SETMANA A ALZIRA



 El Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes d’Alzira, tant de Primària i Educació Especial com d’Educació Secundària, s’ha reunit esta setmana en el Saló de Plens del Consistori. Este és el tercer Consell Municipal que es realitza en este curs escolar.

Un total de 24 consellers i conselleres han participat dels dos Consells celebrats. En els mateixos s’ha treballat respecte de l’educació amb l’avaluació del grau del respecte dels drets humans en la dinàmica i les activitats quotidianes del mateix centre escolar. Així també, s’ha valorat la percepció dels consellers i conselleres de la vida en els centres educatius i les seues dificultats, i es van llegir les propostes, observacions i denúncies sobre Alzira, escrites en la fitxa de l’observatori infantil.
La regidora d’Educació i Infància, Anabel Juárez, va participar del Consell i va contestar a les propostes que els consellers i conselleres li havien plantejat en anteriors sessions respecte a les regidories que representa. Algunes d’elles, feien referència a la possibilitat de fer més excursions per Alzira per a conéixer-la millor, que s’organitzaren més concursos de ball, dibuix, poesia, etc. i que tingueren com a regal material escolar, que es dugueren a terme jornades de convivència entre alumnes de diferents col·legis en el Paratge Natural Municipal, així com que en la Plaça Major haguera una zona de jocs populars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada