dijous, 13 de juny del 2013

LA REGIDORIA DE JOVENTUT DE SUECA OFERIX BEQUES PER A PARTICIPAR EN ELS CAMPAMENTS D´ESTIU


El període de sol·licitud comprén des del 13 fins al 21 de juny

Les associacions juvenils integrades en el Consell de la Joventut, amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca, han organitzat un any més diversos campaments d’estiu. “A fi que puguen assistir tots els menors que ho desitgen, especialment aquells que puguen tindre dificultats de caràcter econòmic, social o familiar, des de la Regidoria de Joventut hem posat en marxa, un any més, la concessió d’unes beques que podran sol·licitar-se en el DIAC de l’Ajuntament”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Raquel Tamarit. A més de la concessió de les beques, des de la Regidoria de Joventut se subvencionarà a les associacions, pel servei de campament prestat, amb 25 euros per menor participant.

Les quantitats de les beques que es concediran a les famílies que les sol·liciten seran de 110 i 60 euros, segons les consideracions oportunes en la baremació de punts. Per a ser beneficiaris, els menors hauran d’estar empadronats en Sueca, tant ells com els seus pares o tutors, i s’haurà d’estar al corrent en les obligacions tributàries. Altres requisits que es tindran en compte a l’hora de la baremació de punts seran: la renda anual; nombre de fills; circumstàncies especials o socials, com ara discapacitats, separacions conjugals dels pares, orfandat, etc.; i altres com que participen en el campament dos germans o més.
Els campaments d’estiu organitzats per a enguany són els següents:
Júniors M.D. El Carmen (de l’1 al 15 d’agost): Campament Juvenil de Boñar (León), per a xiquets d’entre 8 i 17 anys. El preu és de 260 euros.
Júniors M.D. Sant Pere (de l’1al 15 d’agost): Alberg Monte Sion, El Rebollar (Requena-València), per a xiquets d’entre 7 i 17 anys. El preu és de 250 euros.
Amics de les Missions (del 20 al 28 d’agost): Campament Encebras, El Pinoso (Alacant), per a xiquets fins a 16 anys. El preu és de 155 euros.
El termini per a sol·licitar les beques per a estos campaments comprén del 13 al 21 de juny. La instància es presentarà en el DIAC de l’Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada